Een bedrijf waar wij met veel plezier mee samenwerken is Gulpener (www.gulpener.nl). U moet het maar eens proberen- net als wij dat hebben gedaan - gewoon een aantal soorten biertjes koud zetten en blind proeven. Bij ons was de uitkomst unaniem: Gulpener.

Ambachtelijk familiebedrijf

Een beetje verrast waren wij eerlijk gezegd wel. Wij wisten dat het bier uit Limburg kwam, maar veel verder kwamen wij niet. Dus was het tijd om eens

te kijken wat voor bedrijf Gulpener eigenlijk is. Dat bleek uitstekend te passen. De puzzelstukjes vielen mooi in elkaar. Gulpener is een ambachtelijk familiebedrijf met als doel het brouwen van bier uit pure en lokale ingrediënten. De perfecte combinatie van smaak en kwaliteit. Precies wat we zochten.

Puurzaamheid

Gulpener spreekt niet van duurzaamheid, maar van 'puurzaamheid'. En dat staat bij hen hoog in het vaandel. Pure smaken, en ambachtelijke eindproducten. Waarbij Gulpener als enige brouwer in Nederland zijn grondstoffen letterlijk uit de achtertuin haalt. Betrokken bij het milieu, de mens en natuurlijk de smaak van het bier.  En dat smaakt heerlijk, ook met de ogen open.

Proost!

Meer weten over hoe wij onze samenwerking voor u kunnen inzetten?

Neem contact op!