Adres

Rijksstraatweg 9c
1396JC Baambrugge

Ook de Lindenhoff (www.lindenhoff.nl) is typisch een bedrijf dat past bij Kragtwijk Catering. We hebben hetzelfde DNA: kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons voorop. De Lindenhoff is een familiebedrijf, de kinderen zijn opgegroeid op de boerderij, al generaties lang. Samen streven we naar puur en duurzaamheid. Maken we ons sterk om producten van de boer rechtstreeks bij de consument te krijgen.

Puur natuur

De manier van werken van de Lindenhoff spreekt ons aan. Dicht bij de natuur, het vlees uit de eigen achtertuin gevoed met plantaardige natuurproducten. Kalfjes blijven bij hun moeder, de varkens gaan bij droog weer gewoon lekker naar buiten en in het voorjaar huppelen ook de lammetjes vrij rond. En het vlees krijgt na de slacht de tijd om te rijpen wat de smaak ten goede komt.

Zuivel, groente en fruit

Ook op het gebied van zuivel producten is het assortiment groot. Van boerenboter tot boerenkazen, en heerlijke scharreleitjes. Groente komt zoveel mogelijk van de volle grond. Daarmee krijgt het die pure, authentieke smaak. Dat geldt ook voor het fruit. Zongerijpt, precies op het juiste moment geplukt.

En dat proeft u!

Meer weten over hoe wij onze samenwerking voor u kunnen inzetten?

Neem contact op!