Kom bij ons werken

Wij zoeken jou!

Ons bedrijf Langerhuize & Kragtwijk Catering Langerhuize B.V. levert o.a. wereldwijd koosjere airline maaltijden via verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op de plek waar deze maaltijden worden gemaakt, hebben we ook een eigen bakkerij. In de bakkerij werken we volgens de joodse spijswetten. Je hoeft geen joodse godsdienst na te streven of ervaring te hebben van de joodse spijswetten. We hebben vakkundige bakkers in dienst die jouw wegwijs maken en je de verfijnde kneepjes van het vak leren.
 
Kragtwijk Catering B.V. is een cateraar voor bedrijfsrestaurants en evenementen. Een cateraar die zich onderscheid op de markt met nieuwe innoverende gerechten, ook op het gebied van brood en banket.

Kragtwijk Catering staat niet stil, net als jij. Daarom zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe helden om ons team te versterken.

Hieronder staat een aantal vacatures (m/v), maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Neem in alle gevallen contact met ons op en overtuig ons van je passie en gedrevenheid!

Vacature Ambachtelijke ‘koosjer’ brood- en banket bakker

Aantal uren

36-40 uur

Ingangsdatum

Per direct

Ben jij fan van ambachtelijk handgemaakte brood- en banket producten? En ben jij leergierig?

Kent u iemand die perfect in ons team past?

Neem contact op!