U bent hier

Kom bij ons werken

Wij zoeken jou!

Ons bedrijf Langerhuize & Kragtwijk Catering Langerhuize B.V. levert o.a. wereldwijd koosjere airline maaltijden via verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op de plek waar deze maaltijden worden gemaakt, hebben we ook een eigen bakkerij. In de bakkerij werken we volgens de joodse spijswetten. Je hoeft geen joodse godsdienst na te streven of ervaring te hebben van de joodse spijswetten. We hebben vakkundige bakkers in dienst die jouw wegwijs maken en je de verfijnde kneepjes van het vak leren.
 
Kragtwijk Catering B.V. is een cateraar voor bedrijfsrestaurants en evenementen. Een cateraar die zich onderscheid op de markt met nieuwe innoverende gerechten, ook op het gebied van brood en banket.

Kragtwijk Catering staat niet stil, net als jij. Daarom zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe helden om ons team te versterken.

Hieronder staat een aantal vacatures (m/v), maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Neem in alle gevallen contact met ons op en overtuig ons van je passie en gedrevenheid!

Vacature Ambachtelijke ‘koosjer’ brood- en banket bakker

Aantal uren

36-40

Ingangsdatum

Per direct

Vacature Ambachtelijke ‘koosjer’ brood- en banket bakker

Ben jij fan van ambachtelijk handgemaakte brood- en banket producten? En ben jij leergierig?

Ons bedrijf Langerhuize & Kragtwijk Catering
Langerhuize B.V. levert o.a. wereldwijd koosjere airline maaltijden via verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op de plek waar deze maaltijden worden gemaakt, hebben we ook een eigen bakkerij. In de bakkerij werken we volgens de joodse spijswetten. Je hoeft geen joodse godsdienst na te streven of ervaring te hebben van de joodse spijswetten. We hebben vakkundige bakkers in dienst die daarin jou wegwijs maken.

Kragtwijk Catering B.V. is een cateraar voor bedrijfslunches, bedrijfsrestaurants en evenementen. Een cateraar die zich onderscheid op de markt met nieuwe innoverende gerechten, ook op het gebied van brood en banket.

Werkuren
36 - 40 uur per week
Werktijden zijn overdag van ongeveer 6.00 uur tot 14.30 uur.
Een dag in de week heb je een nachtdienst.
Je werkt in een klein team, in een kleine bakkerij in het centrum van een bedrijf van 60 medewerkers

Werkzaamheden
- Ambachtelijke bereiding van brood en banket volgens joodse spijswetten (o.a. brood vlechten)
- Verbeteren van recepturen
- Vernieuwing van producten

Competenties
- Zelfstandig en nauwkeurig werken
- Ervaring in een bakkerij
- Technische kennis van ovens en ander apparatuur
- Leergierig en interesse om zonder boter en melk de ambacht uit te oefenen
 

Wij bieden
We bieden je uitdagende functie met een nieuwe kijk op het vakgebied. Er is ruimte voor creativiteit en zelfontplooiing. We leveren de mooiste gerechten regionaal, landelijk en wereldwijd. Voor de lunch, events en in vliegtuigen wordt brood en banket geleverd vanuit onze eigen bakkerij. Door al deze verschillende facetten zijn er nog veel kansen te pakken.   

En wie weet gaat jouw brood en banket de wereld over!

Denk jij: deze leuke functie past bij mij? Solliciteer dan snel via e-mailadres info@kragtwijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Kent u iemand die perfect in ons team past?

Neem contact op!