Joost Kragtwijk werkt met een team van circa 60 vakmensen en hebben een duidelijke rolverdeling.

Joost is veel op pad om de klant te ontmoeten. Om zo het culinaire aanbod te matchen met de wensen van de klant. Hij werkte jarenlang als kok in onder meer het Amstel Hotel en Restaurant Halvemaan en staat nog steeds geregeld in de keuken om dingen uit te proberen of het team te ondersteunen als het erg druk is. Die saamhorigheid is typerend voor het bedrijf. De meeste mensen werken er al heel lang en iedereen heeft hart voor de zaak. Een gedrevenheid die je niet alleen proeft in service en sfeer, maar ook in de hapjes en drankjes.

Of zoals Joost het verwoordt:

Niemand denkt hier in productie.
We denken allemaal in smaak en kwaliteit!

En dat is genieten!

Mogen wij u voorstellen aan enkele van onze medewerkers?

Wij zoeken jou!

Ons bedrijf Langerhuize & Kragtwijk Catering Langerhuize B.V. levert o.a. wereldwijd koosjere airline maaltijden via verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op de plek waar deze maaltijden worden gemaakt, hebben we ook een eigen bakkerij. In de bakkerij werken we volgens de joodse spijswetten. Je hoeft geen joodse godsdienst na te streven of ervaring te hebben van de joodse spijswetten. We hebben vakkundige bakkers in dienst die jouw wegwijs maken en je de verfijnde kneepjes van het vak leren.
 
Kragtwijk Catering B.V. is een cateraar voor bedrijfsrestaurants en evenementen. Een cateraar die zich onderscheid op de markt met nieuwe innoverende gerechten, ook op het gebied van brood en banket.

Kragtwijk Catering staat niet stil, net als jij. Daarom zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe helden om ons team te versterken.

Hieronder staat een aantal vacatures (m/v), maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Neem in alle gevallen contact met ons op en overtuig ons van je passie en gedrevenheid!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem contact op!