Joost Kragtwijk werkt met een team van circa 60 vakmensen en hebben een duidelijke rolverdeling.

Joost is veel op pad om de klant te ontmoeten. Om zo het culinaire aanbod te matchen met de wensen van de klant. Hij werkte jarenlang als kok in onder meer het Amstel Hotel en Restaurant Halvemaan en staat nog steeds geregeld in de keuken om dingen uit te proberen of het team te ondersteunen als het erg druk is. Die saamhorigheid is typerend voor het bedrijf. De meeste mensen werken er al heel lang en iedereen heeft hart voor de zaak. Een gedrevenheid die je niet alleen proeft in service en sfeer, maar ook in de hapjes en drankjes.

Of zoals Joost het verwoordt:

Niemand denkt hier in productie.
We denken allemaal in smaak en kwaliteit!

En dat is genieten!

Mogen wij u voorstellen aan enkele van onze medewerkers?

Nancy Westra

Commercieel administratief medewerker

Als een van de eerste telefonische aanspreekpunten adviseer ik graag onze opdrachtgevers over de vele mogelijkheden die Kragtwijk te bieden heeft.
De collegiale werksfeer binnen Kragtwijk Catering met daarbij de hoge klanttevredenheid maakt het werk voor mij leuk en uitdagend.

Leo Bron

Chauffeur

Sinds 2012 ben ik bij Kragtwijk catering aan het werk als chauffeur, ik breng in de ochtend voornamelijk kleine bestelling naar onze klanten. Inmiddels ben ik een graag geziene medewerker bij onze klanten en meestal wordt ik met open armen ontvangen, want ik kom altijd iets lekkers brengen.

Wij zoeken jou!

Kragtwijk Catering staat niet stil, net als jij. Daarom zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe helden om ons team te versterken.

Hieronder staat een aantal vacatures (m/v), maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Neem in alle gevallen contact met ons op en overtuig ons van je passie en gedrevenheid!

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem contact op!