Bedrijfscatering is een vak. Vaak wordt deze essentie vergeten in de uitvoering waar het allemaal om draait, namelijk lekker en gezond eten en drinken tijdens de werkdag.

Natuurlijk gelden er binnen de bedrijfscatering enkele locatie gebonden “beperkingen” waar we dagelijks rekening mee dient te worden gehouden. Voor Kragtwijk Catering zijn deze beperkingen juist inspirerend. Dat is ook waaruit klassiekers als de pizza en de Ceasar salade zijn ontstaan.

Bedrijfscatering is een belangrijke pijler

Bedrijfscatering is één van de belangrijkste pijlers die bijdraagt aan de cultuur van een organisatie. Een zachte factor die de aantrekkelijkheid voor de opdrachtgever, aan de werkgeverszijde, kan vergroten. Wij vinden het daarom, dat de opdrachtgever een belangrijke rol heeft als partner in de wijze waarop de catering verzorgd wordt.

Ook binnen de bedrijfscatering willen wij onze visie over eten en drinken uitdragen. Vaak klinken er ontevreden geluiden over bedrijfscatering in het algemeen. Door onze kleine, flexibele organisatie zijn wij juist in staat om u de dienstverlening aan te bieden zoals u dat graag wilt. Ook ons regionaal karakter stelt ons in staat om snel te schakelen in allerlei situaties.

Schuift u bij ons aan?

Gastvrijheid en persoonlijke service staan bij Kragtwijk Catering voorop. Schuift u bij ons aan?

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Neem contact op!